Nieuwbouw Woonhuis
Onze duizendpoot op kantoor
Administratief medewerkster
Mireille van Duuren
Restauratie Zaagmolen te Delden
Restauratie woonboerderij
1 2 3 4

Het team

 •  

  Henk de Jong

  Directeur

 •  

  Mireille van Duuren

  Administratief medewerkster

 •  

  Bunyamin Kalayci

  Timmerman (werkplaats)

 •  

  Erwin Olde Klieverik

  Timmerman

 •  

  Tako Rikkering

  Timmerman

 •  

  Rick Veldhuis

  Timmerman

 •  

  Dennis van Ewijk

  Timmerman

 •  

  Wibo Perik

  Leerling Timmerman

 •  

  Dave vd Weij

  Timmerman

 •  

  Jorik Peddemors

  Timmerman

Henk de Jong    

is sinds de afronding van zijn bouwkundeopleiding in 1992, werkzaam bij Bouwbedrijf de Jong, sinds 1999 vormt hij de directie. Bij zowel de kennismaking, uitvoering en oplevering van een bouwproject blijft hij betrokken.

Mireille van Duuren

is de duizendpoot op het kantoor. Zij verzorgt de admininstratie en is ons eerste aanspreekpunt voor in de showroom betreffende de verkoop van Knipping kozijnen en Solarlux produkten. Verder geeft zij sturing aan het personeelsbeleid. Wanneer U ons telefonisch probeert te bereiken is haar stem het eerste contactmoment.

Bunyamin Kalayci

onze werkplaats timmerman maakt zelf de kozijnen/deuren enz in onze werkplaats. Hij is zeer ervaren  en deskundig en ziet in elk probleem een oplossing.

Herman Meijling

draagt als logistiek medewerker zorg voor al ons bouwmaterieel. Voorraadbeheer, het keuren van gereedschap en het transporteren van bouwmaterieel, is bij hem in goede handen.

Erwin Olde Klieverik

zet zich al ruim 25 jaar met plezier in voor Bouwbedrijf de Jong als timmerman. Hij is een ervaren vakman als het gaat om restauratiewerken: een vak apart! Tevens begeleidt hij als leermeester de leerlingen in opleiding.

Tako Rikkering

is ervaren timmerman in zowel nieuwbouw, restauratie projecten en verbouwingen. Bij Tako straalt het werkplezier eraf. Onze vroege vogel draait zijn hand niet om oplossingen te zoeken, en elk project tot een mooi resultaat te maken. 

Rick Veldhuis

Is een all-round timmerman . Heeft door het volgen van de MTS opleiding de nodige theoretische bagage verzameld, hij heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandige timmerman. Zowel in nieuwbouw, herstellen van brandschades en verbouwingen. Kortom breed inzetbaar. 

Jorik Peddemors

Jorik werkt sinds 2014 in ons team. Hij is een echte team-player en kan met iedereen samenwerken. Hij blijft altijd rustig en naar de juiste oplossing zoeken. Is een all-round timmerman zowel voor de nieuwbouw als clompexe verbouwingen.

Dave v/d Weij

Dave is de rechterhand van Tako. Heeft helemaal zijn uitdaging in het timmervak gevonden en is altijd enthousiast en een harde werker. 

Dennis van Ewijk 

is sinds begin 2016 bij ons in dienst. Dennis is een rustig persoon die zich ontwikkeld als een zelfstandige timmerman. Hij is breed inzetbaar en een spontane medewerker. 

Wibo Perik 

is sinds 2016 bij ons gestart als leerling timmerman. Na eerder zijn bouwopleiding te hebben afgebroken, is hij nu bezig zijn diploma te behalen. Hierbij helpt Erwin olde Klieverik hem de kneepjes van het vak te leren.