Restauratie Waterstaatskerk te Hengelo
Nieuwbouw Woonhuis
Restauratie Zaagmolen te Delden
Restauratie woonboerderij
1 2 3 4

Het team

 •  

  Henk de Jong

  Directeur

 •  

  Mireille van Duuren

  Bedrijf/projectleidster

 •  

  Bunyamin Kalayci

  Timmerman (werkplaats)

 •  

  Erwin Olde Klieverik

  Timmerman

 •  

  Rick Veldhuis

  Timmerman

 •  

  Dennis van Ewijk

  Timmerman

 •  

  Jorik Peddemors

  Timmerman

 •  

  Dennis de Vos

  Timmerman

 •  

  Joren Mewes

  Timmerman

 •  

  Marnik Wielens

  Timmerman

 •  

  Lisette Peters-Broek

  Administratief medewerkster

Henk de Jong   

is sinds de afronding van zijn bouwkundeopleiding in 1992, werkzaam bij Bouwbedrijf de Jong, sinds 1999 vormt hij de directie. Bij zowel de kennismaking, uitvoering en oplevering van een bouwproject blijft hij betrokken.

Mireille van Duuren

Is werkzaam binnen Bouwbedrijf De Jong sinds 2013. Zij verzorgt de admininstratie en is ons eerste aanspreekpunt voor in de showroom betreffende de verkoop van Knipping kozijnen en Solarlux produkten. Verder geeft zij sturing aan het personeelsbeleid, verantwoorderlijk voor het wagenpark, planning en de inkoop van materiaal. In de uitvoeringsfase verzorgt zij de bouwbegeleiding.

Bunyamin Kalayci

Bunyamin is sinds 2006 bij ons werkzaam als zelfstandig werkplaats timmerman. Hij maakt zowel kozijnen, deuren, interieur elementen en alle restauratie onderdelen  in werkplaats. Hij is zeer ervaren  en deskundig en ziet in elk probleem een oplossing.

Herman Meijling

draagt als logistiek medewerker zorg voor al ons bouwmaterieel. Voorraadbeheer, het keuren van gereedschap en het transporteren van bouwmaterieel, is bij hem in goede handen.

Erwin Olde Klieverik

zet zich al ruim 30 jaar met plezier in voor Bouwbedrijf de Jong als timmerman. Hij is een ervaren vakman als het gaat om restauratiewerken: een vak apart! Tevens begeleidt hij als leermeester de leerlingen in opleiding.

Rick Veldhuis

Is een all-round timmerman. Heeft door het volgen van de MTS opleiding de nodige theoretische bagage verzameld, hij heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandige timmerman. Zowel in nieuwbouw, herstellen van brandschades en verbouwingen. Kortom breed inzetbaar.

Jorik Peddemors

Jorik werkt sinds 2014 in ons team. Hij is een echte team-player en kan met iedereen samenwerken. Hij blijft altijd rustig en naar de juiste oplossing zoeken. Is een all-round timmerman zowel voor de nieuwbouw als comlpexe verbouwingen.

Dennis van Ewijk 

is sinds begin 2016 bij ons in dienst. Dennis is een rustig persoon die zich ontwikkeld als een zelfstandige timmerman. Hij is breed inzetbaar en een spontane medewerker.

Dennis de Vos

is sinds mei 2019  bij ons aan het werk gegaan, na eerst zijn bouwopleiding te hebben afgerond heeft hij bij meerdere bedrijven ervaring opgedaan. Na een jaar in het buitenland gewerkt te hebben, bleek het timmermansbloed toch de overhand te hebben. Dennis is een rustige spontane jongen met vakkennis.

Marnik Wielens

is sinds september 2019 bij ons gestart als leerling timmerman, zijn bouwopleiding volgt hij in combinatie met het Ribo twee dagen school drie dagen praktijk. Marnik is een vrolijke jongen die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Hij is een leergierige jongen die zijn werk serieus neemt uitgroeid tot een goede timmerman.

Joren Mewes

is sinds begin 2020 bij ons in dienst gekomen, Joren is een spontane rustige jongen.
Is een all-round timmerman zowel voor de nieuwbouw als complexe verbouwingen.

Thijs Huurman

is in dienst gekomen in 2018, Thijs heeft zijn bouwkundige opleiding met succes afgerond, maar na zijn diploma gestart in het leger. Na een aantal jaren besloot hij weer terug te keren in de bouwwereld. Thijs is een rustige en gedisiplineerde jongen.

Lisette Peters-Broek

is in dienst sinds februari 2021, zij verzorgt diverse adminstratieve taken binnen ons bedrijf.