Restauratie Waterstaatskerk te Hengelo
Nieuwbouw Woonhuis
Restauratie Zaagmolen te Delden
Restauratie woonboerderij
1 2 3 4

Het team

 •  

  Henk de Jong

  Directeur

 •  

  Mireille van Duuren

  Bedrijf/projectleidster

 •  

  Bunyamin Kalayci

  Timmerman (werkplaats)

 •  

  Erwin Olde Klieverik

  Timmerman

 •  

  Rick Veldhuis

  Timmerman

 •  

  Dennis van Ewijk

  Timmerman

 •  

  Wibo Perik

  Timmerman

 •  

  Jorik Peddemors

  Timmerman

 •  

  Bjorn Kotteman

  Timmerman

 •  

  Dennis de Vos

  Timmerman

Henk de Jong   

is sinds de afronding van zijn bouwkundeopleiding in 1992, werkzaam bij Bouwbedrijf de Jong, sinds 1999 vormt hij de directie. Bij zowel de kennismaking, uitvoering en oplevering van een bouwproject blijft hij betrokken.

Mireille van Duuren

Is werkzaam binnen Bouwbedrijf De Jong sinds 2013. Zij verzorgt de complete admininstratie en is ons eerste aanspreekpunt voor in de showroom betreffende de verkoop van Knipping kozijnen en Solarlux produkten. Verder geeft zij sturing aan het personeelsbeleid, verantwoorderlijk voor het wagenpark, planning en de inkoop van materiaal. In de uitvoeringsfase verzorgt zij de bouwbegeleiding.

 Bunyamin Kalayci

Bunyamin is sinds 2006 bij ons werkzaam als zelfstandig werkplaats timmerman. Hij maakt zowel kozijnen, deuren, interieur elementen en alle restauratie onderdelen  in werkplaats. Hij is zeer ervaren  en deskundig en ziet in elk probleem een oplossing.

Herman Meijling

draagt als logistiek medewerker zorg voor al ons bouwmaterieel. Voorraadbeheer, het keuren van gereedschap en het transporteren van bouwmaterieel, is bij hem in goede handen.

Erwin Olde Klieverik

zet zich al ruim 30 jaar met plezier in voor Bouwbedrijf de Jong als timmerman. Hij is een ervaren vakman als het gaat om restauratiewerken: een vak apart! Tevens begeleidt hij als leermeester de leerlingen in opleiding.

Rick Veldhuis

Is een all-round timmerman . Heeft door het volgen van de MTS opleiding de nodige theoretische bagage verzameld, hij heeft zich ontwikkeld tot een zelfstandige timmerman. Zowel in nieuwbouw, herstellen van brandschades en verbouwingen. Kortom breed inzetbaar.

Jorik Peddemors

Jorik werkt sinds 2014 in ons team. Hij is een echte team-player en kan met iedereen samenwerken. Hij blijft altijd rustig en naar de juiste oplossing zoeken. Is een all-round timmerman zowel voor de nieuwbouw als clompexe verbouwingen.

Dennis van Ewijk 

is sinds begin 2016 bij ons in dienst. Dennis is een rustig persoon die zich ontwikkeld als een zelfstandige timmerman. Hij is breed inzetbaar en een spontane medewerker.

Wibo Perik 

is sinds 2016 bij ons gestart als leerling timmerman. Na eerder zijn bouwopleiding te hebben afgebroken, is hij nu bezig zijn diploma te behalen. Hierbij helpt Erwin olde Klieverik hem de kneepjes van het vak te leren. Wibo volgt momenteel de opleiding timmerman niveau 3.

Dennis de Vos

is sinds mei 2019  bij ons aan het werk gegaan, na eerst zijn bouwopleiding te hebben afgerond heeft hij bij meerdere bedrijven ervaring opgedaan. Na een jaar in het buitenland gewerkt te hebben, bleek het timmermansbloed toch de overhand te hebben. Dennis is een rustige spontane jongen met vakkennis.

Bjorn Kotteman

is sinds augustus 2019 bij ons het team komen versterken, na een aantal jaren bij een ander bedrijf woningbouw projecten te hebben uitgevoerd. Gaat hij bij ons zijn vakgebied verbreden.